Dutch Grindcore Forum
http://grind-core.nl/

Grindfeast XL III
http://grind-core.nl/viewtopic.php?f=2&t=5056
Page 1 of 1

Author:  darthbinks [ Thu Oct 06, 2016 11:35 am ]
Post subject:  Grindfeast XL III

Arnhems grindcore evenement 'Grindfeast' pakt flink uit voor derde XL editie

Op zaterdag 19 november vindt het Arnhemse grindcore evenement 'Grindfeast' weer plaats bij jongerencentrum Willemeen. De organisatie Grindfeast Events pakt wederom flink uit, want dit is inmiddels de derde XL editie van dit evenement. Dat betekent een extra uitgebreide line-up bestaande uit diverse grindcore en extreme deathmetal acts uit binnen- en buitenland!

Voor deze derde XL editie heeft de organisatie de Portugese act Analepsy weten te strikken. Dit vierkoppige gezelschap uit Lissabon bracht afgelopen jaar hun debuut EP '"Dehumanization by Supremacy" uit en zal tijdens Grindfeast XL3 voor het eerst in hun bestaan Nederland aandoen. Eveneens afkomstig uit Portugal is de act Raw Decimating Brutality. Dit viertal is actief sinds 2013 en speelt old school grindcore.

De organisatie van Grindfeast is altijd op zoek naar opkomende grindcore acts uit zowel binnen- als buitenland. Tijdens de komende editie zal Frans/Belgische act Brutal Sphincter de bezoekers trakteren op een potje onvervalste goregrind. Het Duitse 5 Stabbed 4 Corpses is actief sinds 2010 en heeft sindsdien een spoor van vernieling achtergelaten op diverse podia en festivals door heel Europa. Op 19 november is Willemeen aan de beurt!

Nederlandse bands zijn ook weer goed vertegenwoordigd in de line-up van Grindfeast, want een belangrijk doel van Grindfeast is het bieden van een podium aan grindore en extreme metal acts van eigen bodem.

Uit het noorden van het land komt Fumes of Decay. Zij keren na hun laatste show in 2011 bij Willemeen weer terug naar Arnhem om hun brutal slam deathmetal ten gehore te brengen. De Zwolse act Grindbashers speelt naar eigen zeggen oldschool grindcore met een nieuwe en brutale sound. Verplichte kost voor liefhebbers van acts als Napalm Death, Agathocles en Terrorizer.

Ze speelden al op de eerste XL editie van Grindfeast en komen maar al te graag terug om de Willemeen nog een keer op haar grondvesten te laten trillen. De heren van Hymen Holocaust zijn momenteel druk bezig met de opnames van hun nieuwe plaat “Three on a Meathook”, dus bezoekers kunnen nieuw werk verwachten van deze goregrind act.

Uit de as van de inmiddels opgebrande band WikseR is de act RyvoK ontstaan. Dit uit Limburg afkomstige drietal speelt loodzware goregrind in de stijl van Rompeprop en Bile en zet hiervoor live maar liefst twee bassisten in.

Hoempa-ritmes, invloeden uit drum 'n bass en breakcore en keiharde metalriffs. Dat klinkt als een bizarre combinatie en dat is precies waar de Nederlandse act Bassookah voor gaat. Hun optredens monden altijd uit in een bizar feestje waarbij varkens en biggen een terugkerend thema zijn.

De laatste act is er natuurlijk eentje van Arnhemse bodem. De heren van Kaasschaaf spelen zogenaamde partygrind en hebben daarmee al menig concertzaal laten veranderen in een grote, dampende carnavaleske moshpit.

Speciale winactie
De organisatie van Grindfeast heeft voor de komende editie ook een winactie op touw gezet. Er zijn namelijk speciale flyers op geel schuurpapier gedrukt. Van deze flyers zijn er 25 verspreid door Nederland. Personen die zo'n flyer weten te vinden kunnen kans maken op gratis tickets voor Grindfeast XL3. Het enige dat zij hoeven te doen is een foto van zichzelf met de speciale flyer te maken en deze te versturen naar info@grindfeast.nl. Onder de inzenders worden 3x2 tickets verloot in de eerste week van november.


Tickets
Tickets voor Grindfeast XL3 kosten €8 ,- (excl. servicekosten) in de voorverkoop en €10,- aan de deur. De deuren van Willemeen openen op zaterdag 19 november om 15:30 uur.

Line-up
Analepsy (PT)
Raw Decimating Brutality (PT)
5 Stabbed 4 Corpses (DE)
Brutal Sphincter (BE/LU)
Fumes Of Decay (NL)
RyvoK (NL)
Grindbashers (NL)
Hymen Holocaust (NL)
Bassookah (NL)
Kaasschaaf (NL)

Author:  noiseape [ Thu Oct 06, 2016 4:45 pm ]
Post subject:  Re: Grindfeast XL III

Hey Bramski, dit is wat voor jou !!
Een groot goregrind festijn en er zijn varkens, dus er valt nog wat te neuken ook :lol:

Author:  powerviolence [ Thu Oct 06, 2016 8:00 pm ]
Post subject:  Re: Grindfeast XL III

Quote:
Hey Bramski, dit is wat voor jou !!
Een groot goregrind festijn en er zijn varkens, dus er valt nog wat te neuken ook :lol:
Die chick van 5 Stabbed 4 Corpses! Zou haar doen als een vies varken. :D

Page 1 of 1 All times are UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/